Patiëntgericht. De juiste zorg op het juiste moment

Onze patiënten krijgen alle aandacht en alleen zorg die optimaal is afgestemd op de wensen en persoonlijke situatie. We bieden alle ruimte voor toelichting op het behandelplan en zijn helder over de kosten. Bovendien kunnen patiënten zelf een behandelaar kiezen. Binnen Mondzorggilde is (bijna) altijd de juiste specialist aanwezig zodat we patiënten eenvoudig intern kunnen doorverwijzen.


Professionals in mondzorg

Professionals binnen de praktijken die zijn aangesloten bij Mondzorggilde behouden hun autonomie en hebben altijd de regie over de behandelingen, de te gebruiken materialen en behandeltijd. We zijn trots op onze praktijken met moderne behandelkamers met de beste apparatuur.


Lifelong learning

We investeren continue in ons educatieprogramma. Iedereen binnen de organisatie heeft toegang tot relevante kennis, opleiding en training. Van tandarts tot baliemedewerker. Binnen en buiten de praktijk. We streven ernaar om elke dag beter te worden in wat we doen. En door het open karakter van onze organisatie maken we elkaar steeds beter. Lifelong learning.


Mondzorggilde Service Kantoor

Vanuit het Mondzorggilde Service Kantoor ondersteunen we onze praktijken en teams in het hele land. Ons Service Kantoor is gevestigd in Utrecht.